La nostra manera de treballar és fer cases amb personalitat.

A Formes Modernes Vidreres, apostem per una diferenciació on no hi ha cap casa totalment igual, ja que tots som diferents.

Nosaltres ho sambem i per aquest motiu treballem amb cura cada projecte com si fos únic

Cada casa està tractada amb una atenció especial combinant espais, colors, formes, llums, i sobretot, escoltant el teu desig per acabar-ho de personalitzar amb al teu gust.

«Volem fer de les nostres cases, casa teva»

Joan Brosa

joan brossa

Nova promoció d’habitatges amb disseny diferenciat.Rodejada d’espais verds, i amb una perfecta orientació, amb sol de sud i dues plantes totalment diferenciades.

A la planta baixa i de dia disposa de garatge, cuina i sala d’estar amb sortida a un ampli pati. A la planta de nit, disposem d’un estudi, bany i tres dormitoris.

Li oferim un espai amb l’interiorisme personalitzat, i sempre amb la possibilitat d’escollir el disseny de la casa que s’adeqüi als seus desitjos.

Aquesta promoció no suporta cap hipoteca, i Formes Modernes Vidreres aconseguirem el millor finançament d’acord amb les seves necessitats. 

Van Gogh

joan brossa

Cases amb un disseny diferenciat pel seu doble espai al rebedor.

A la planta baixa hi ha el garatge, la sala d’estar i la cuina amb sortida al pati. Sol de sud. A la planta de nit, disposem de tres dormitoris, un estudi i un bany.

Li oferim un espai amb l’interiorisme personalitzat.

Existeix una hipoteca amb la Caixa d’estavis i pensions. Consulteu les condicions a la nostra oficina.

Descarrega el planol de situació
Descarrega la memòria de qualitat i superfícies
Descarrega les plantes de distribució